HÍREK  2023. december 10.      630
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Mikulás-heti sportversenyek

Több sportesemény is zajlott a Mikulás hetében a Kispesti Sportközpont szervezésében.

Mikulás-heti sportversenyek
A képre kattintva galéria nyílik. (8 kép)

Szerdán a Kispesti Gábor Áron Általános Iskola Jókai utcai tornatermében asztalitenisz-versenyen vehettek részt a kerület iskolásai. A több kategóriában rendezett tornán összesen 45 gyerek pingpongozott.

Csütörtökön a Reménység Katolikus Általános Iskola adott otthont az 5–6. osztályos lányok partizánkidobós versenyének, melyen a házigazdákon kívül az Erkel Ferenc, az Ady Endre, az Eötvös József és a Puskás Ferenc iskolák csapatai jó hangulatú körmérkőzéses tornán csaptak össze.

Mikulás-heti sportversenyek
A képre kattintva galéria nyílik. (7 kép)

 Szombaton a Kispesti Eötvös József Általános Iskola adott otthont a hagyományos Mikulás Kupa kispályás labdarúgótornának, melyen a Kőbányáért Egyesület, a pestszentlőrinci Városgazda Utánpótlás Akadémia, a pestszentimrei Kastélydombi SE, a Nyáregyházi SK és a Ballószögi FK 5–6. osztályos fiú csapatai játszottak egymással. A tornát a Mikulás is meglátogatta, aki – Vinczek György alpolgármesterrel együtt – a pestszentimrei gyerekeknek adta át a győzteseknek járó kupát – tájékoztatta lapunkat Lehoczki Zoltán a Kispesti Sportközpont intézményvezetője.