KÖZLEMÉNYEK  2024. január 26.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Szavazzunk a doktornőre!

Szent-Györgyi orvosi díjra jelölték a Kispesti Egészségügyi Intézet bőrgyógyász főorvosát, a 2021-ben Kispestért díjat kapott dr. Bihari Ágnest.

A Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal hozta létre a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra. A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Szavazni a doktornőre 2024. február 19. és 2024. március 19. között lehet! A szavazási időszak alatt a szentgyorgyialbertorvosidij.hu oldalon naprakészen nyomon követhető a szavazás legfrissebb eredménye. A szavazási időszak alatt egy e-mail-címről egy szavazat érkezhet. A szavazás során az alábbi adatokat kell a szavazónak megadnia: szavazó neve, e-mail-címe, a jelölt orvos nevét kiválaszthatja a legördülő listából.

biharidr01