KÖZLEMÉNYEK  2024. január 18.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ebösszeírás 2024

Tisztelt kispesti Ebtartók! Tisztelt Kutyatulajdonosok!

Budapest Főváros XIX. Ker. Kispest Önkormányzata 2024. évben az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény előírásai alapján ismételten ebösszeírást tart.

Kérem a Kispest közigazgatási területén tartott négy hónaposnál idősebb ebek tulajdonosait/tartóit, hogy az "Ebösszeíró lapot" kitölteni és a lentiekben megjelölt lehetőségekkel élve a XIX. Kerület Kispesten tartott ebek adatairól nyilatkozni és a kitöltött adatlapot 2024. március 28-ig a Kispesti Polgármesteri Hivatalhoz eljuttatni szíveskedjenek.

Az ebösszeíró lap letölthető itt, illetve papíralapon személyesen igényelhető hivatalunk főportáján.

Az ebösszeíró lapot ebenként kell kitölteni az oltási könyv vagy kisállat-útlevél alapján.

A kitöltött adatlap(ok) benyújtására a következő kézbesítési módok állnak rendelkezésre:
- Személyesen leadva (a nyomtatott és kitöltött adatlapot). Munkaidőben a Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Polgármesteri Hivatal főportáján. (Nyitvatartási idő: H: 8.00-18.00, K-Cs: 8.00-16.30).
- Postai úton, cím: Budapest Főváros XIX. Kerület Kispesti Polgármesteri Hivatal (röviden: Kispesti Polgármesteri Hivatal) Zöldprogram Iroda 1195 Budapest, Városház tér 18.-20.
- Ügyfélkapun keresztül https://uj.kispest.hu/ugyintezes/e-ugyintezes az ASP-IGAZ-EA Ebösszeíró lap kitöltésével.
- E-papíron a kitöltött ebösszeíró lap feltöltésével.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy e-mailben benyújtott adatlapok fogadására nincsen lehetőségünk!

Az ebösszeírással kapcsolatos adatgyűjtésre/kezelésre az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. Törvény 42/B. § (2) és a Budapest Főváros XIX. Kerület Kispesti Polgármesteri Hivatal Adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadóak. (Ld.: Kispest honlapon belül: http://uj.kispest.hu/adatvedelem).

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Amennyiben az ebösszeírással kapcsolatban bármilyen kérdésük vagy észrevételük merülne fel, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek: E-mail: zoldprogram@kispest.hu, Tel: 06-1/3474500/528

Együttműködésüket köszönöm!

dr. Béja Julianna
jegyző  

kutya