KÖZLEMÉNYEK  2023. november 28.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Időpontfoglalás, szakrendelési információk

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Kedves Betegeink!

A többször közzétett időpontfoglalási lehetőségek mellett néhány újdonságról szeretném Önöket tájékoztatni.

• I. Időpontfoglalási lehetőségek
Intézetünk azon kevesek közé tartozik, ha nem egyedüli, ahol az időpontfoglalás valamennyi lehetséges módozata rendelkezésre áll:
1. Webes előjegyzés Kispestiek részére. Innen emlékeztető értesítést is kap az esedékesség előtti napon. Lemondani, módosítani is itt tudja az időpontját.
2. Időpontkérés telefonon
a) A központi számon, ahol visszahívást is kérhet a 9-es gomb megnyomásával. Külön call center működik, hogy ne zavarja a telefon a betegirányító és a páciens kommunikációját.
b) Közvetlenül is hívható a legtöbb szakrendelés a honlapon feltüntetett idősávban. Ebben az esetben nincs visszahívásra lehetőség.
3. Telemedicinális ellátás keretében e-mailben a szakrendelésre közvetlenül írt kérés/kérdés (időpont, gyógyszer felírás, beutaló a térbe, leletértelmezés ismert beteg esetében) kényelmes és gyors intézést tesz lehetővé. A válasz a rendelés végén kerül megküldésre.

• II. Szakrendelési információk
- A 8 órás munkarendből fakadó átfedés a délelőtti és délutáni műszakok között még inkább indokolja a honlapunk felkeresését, és az adott szakrendelésnél közölt, naponta frissítésre kerülő információk megtekintését! Így pontos tájékoztatást kaphat a beteg, hogy kihez mikor, mi módon lehet eljutni, és információt az átlagostól eltérő eljárásokról.
- Vannak szakrendelések (pl. sebészet), ahol nincs előjegyzés, de dr. Lendvai Ferenc speciális ellátásra kijelölt idősávban (pl. csütörtök 8-9 óra) térdsebészeti rendelést végez.
- Vannak szakrendelések (pl. nőgyógyászat) , ahol egyes kollégák előjegyzésre, mások érkezés szerint fogadnak pácienst.

• III. Intézeti profilbővülés
Intézetünk szakmai profilja bővült az alábbiakkal:
- Rehabilitációs szakrendelés a reumatológián dr. Bozsik Ágnes keddi műszakjában.
- Érsebészeti szakrendelés az angiológián dr. Nyiredy Géza rendelési idejében és általa visszér műtét az Egynapos Sebészeten.
- Ortopéd sebészeti szakrendelés (így a műtéti indikációért nem kell távoli intézményt felkeresni) az ortopédián dr. Martsa Balázs operáló orvosunk rendelési idejében.

Minden információ megtalálható a honlapunkon.
Az Önök kényelméért, a pontos tájékozódásért és munkatársaink nyugodt munkavégzése érdekében kérem, szíveskedjenek figyelemmel kísérni a rendszeresen frissülő közlendőinket!

• IV. A Kispesti Egészségügyi Gép- Műszer Alapítvány hírei
Az idén 30 éves alapítványunk a kerület lakosainak egészségügyi fejlesztéséért létesült. Idén kaptunk először érdemi (közel 500 ezer forint) 1százalékos támogatást, amiből egyéb egészségügyi ellátásért, illetve személyesen felajánlott összeggel (közel 2 millió forint) együtt a kardiológia esedékessé vált eszközfejlesztését tudjuk megvalósítani életmentő berendezések cseréjével. Az eddigieket megköszönve tisztelettel kérem alapítványunk honlapunkon feltüntetett számla és technikai számon történő jövőbeni szíves támogatását.

• V. Védelem a fertőzések ellen
Az Intézetben nincs elrendelt maszkhasználat, azonban légúti tünetek fennállása esetén kérem, szíveskedjenek azt feltenni. Ezt munkatársaimtól is elvárom.

Vigyázzunk egymásra!

Dr. Kumin Marianna főigazgató-főorvos
Kispesti Egészségügyi Intézet

egeszsegugyi-intezet-jo