PROGRAMAJÁNLÓ  2017. június 12.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Családi programok a Gutenberg körúti Kispiacon


kispiac-mozaik

- június 15. - Smoothie-k, szörpök, luxus-limonádék - különleges kóstolók kistermelői termékekből. A piaci termékekből és sok sok más finomságból hozunk létre a vásárlók segítségével frissitó italokat, fel is diszitjuk őket ehető virágokkal, kerti füszernövényekkel! Ha megoldható, hozd el a saját poharad!

- június 22. - Gyerekek a Piacon! János Vitéz bábszinház a Tatay szinház társulatával, piaci kincskereső játékkal. Mi vár rátok? Kincs helyett kilincs, malom helyett majom, öreg remete helyett a fekete feneke. Vitéz László vándorútja során barátokat keres, de helyettük találkozik remetével, csendőrrel, ördögökkel... Vajon barátra talál-e mire az út végére ér? Kemény Henrik három története - Itt nem szabad énekelni, Elásott kincs, Csodaláda - egy előadás keretein belül. Játssza: Tatai Zsolt ("Játék, humor, játék és játék. Számomra ez Vitéz László")

- június 29. - A felfedezetlen drágakő: monori borok kostolója kisteremlői pincékből. A kiváló Monori Bornapok nyomán, díjnyertes borokkal egy mini-borturára hivjuk meg a vásárlókat, a kispiac kedvelőit!

A programok 16.30-18.30-ig tartanak, a piac 15.30-19.00 között tart nyitva.

Minden program ingyenes, adományt szívesen fogadunk.

A program a Védegylet "Kezek a földre!" EU-s támogatásból finanszirozott programjának része, az Átalakuló Wekerle szervezi, a Zöldségkommandó közremüködéssel.

Átalakuló Wekerle