PROGRAMAJÁNLÓ  2017. március 08.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Wekerlei Zsebszínház - Ebcsont és nyúlcipő

Bábszínházi előadással várja a gyermekeket és szüleiket 2017. március 25-én, szombaton 16.30-tól a WKK. Az Ebcsont és nyúlcipő című bábelőadást az ESZME (Európai Szabadúszó Művészek Egyesülete) előadásában láthatják az érdeklődők a Bábszínházi világnap alkalmából.

babszinhaz-ebcsont

Egy kutya és egy nyúl váratlanul kettesben maradnak a kutya gazdájának otthonában. A vendég igen elkényeztetett hölgy, megszokta, hogy minden róla szól. A vendéglátó agyonfegyelmezett eb, aki minden körülmények között meg akar felelni a gazdájának. De lehetséges-e úgy lesni egy elkényeztetett nyúl minden kívánságát, hogy a vendég is elégedett legyen, és közben a lakás se forduljon föl fenekestül? (Persze, hogy nem!) Szót érthet-e egymással két ennyire különböző valaki, mint ez a kutya és ez a nyúl? (Feltehetően: nem!) Számíthatnak-e egymásra, ha már megtörtént a baj? (Szinte biztos, hogy nem!) (Szinte…!)

Író: Kolozsi Angéla, Bábok: Sipos Katalin, Látvány: Erdeős Anna, Zene: Teszárek Csaba, Rendező: Veres András, Játssza: Kovács Judit és Törőcsik Eszter

3 éven felülieknek ajánlott.

Belépődíj: 1 100 Ft/fő

Jegyek elővételben is kaphatóak!

Időpont: 2017. március 25., szombat 16.30-17.30

Helyszín: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár
1192 Budapest, Petur u. 7. Tel.: 282 9895, 358 0690
wkk.kispest.hu

Wekerlei Kultúrház