VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. július 31.      1,469
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Színesebb lett a Gyermekek Átmeneti Otthona

A Mosolygó Kórház Alapítvány által közvetített önkéntesek, munkatársak általában kórházak gyermekosztályait szépítik meg folyosók, kórtermek díszítő festésével.

Színesebb lett a Gyermekek Átmeneti Otthona
A képre kattintva galéria nyílik. (12 kép)

Faragó Brigitta országos koordinátor májusban kereste meg intézményünket, a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Gyermekek Átmeneti Otthonát. Az alapítvány felajánlásának eredményeképpen az otthon társalgójának fala július utolsó hétvégéjén megszépült. A falfestés tervrajza Illés Andrea festőművész munkáját dicséri.

A munkában az E.ON Hungária Zrt. dolgozói támogatási szerződés keretén belül, mint önkéntes csapat gyönyörű, színes, vidám falfelületeket hoztak létre, mellyel az átmeneti otthonban lakó gyermekek és fiatalok mindennapjait tették vidámabbá. Az Akzo Nobel Coatings Zrt. adományozta a munkálatokhoz elengedhetetlen színes festékeket.

A falfestő projektet nagyon színvonalasan megszervezte az alapítvány és külön köszönjük, hogy a gyerekeket is bevonták. Az elképzeléseiket is figyelembe véve nagy lelkesedéssel, kreativitással dolgoztak együtt az otthon lakói a felnőttekkel.

Vighné Vincze Erzsébet intézményvezető