VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. június 19.      1,003
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kispest, a „pingpongváros”

2017-ben bejutottunk a Nemzeti Bajnokságba (NB), és mi lettünk Budapest bajnoka! Tekintsük át egyéb eredményeinket:

pingpong01

Suli pingpong: 2014-óta 3 osztály kezdte meg tantárgyszerűen az asztalitenisz tanulását a Kispesti Gábor Áron Általános Iskolában. Mára elmondhatjuk, hogy az alsós lány csapatunk a diákolimpia budapesti döntőjében második lett, a fiú csapatunk a budapestit megnyerte, az országos döntőben a 9-12. helyen végzett.

pingpong02

Utánpótlás nevelés: Szintén 2014 óta folyik a Kispest SE asztalitenisz szakosztályában szervezett utánpótlás-nevelés, aminek eredményeit az elmúlt 3 évben a megszerzett országos ranglista pontokkal mutatjuk be:

pingpong04

Felnőttek eredményei: 2-5. csapatunk megőrizte helyét abban a bajnokságban, ahol indult (Budapest I/B., Budapest II., Kerület). Első csapatunk 2. lett a Budapest I/A osztályban és ezzel feljutott az NB III-ba. 5 éve rendszeresen nemzetközi versenyeket rendezünk a szlovák-magyar (Buzita-Hidasnémeti) csapattal és kölcsönösen meglátogatjuk egymást.

pingpong03

Amire a legbüszkébbek vagyunk: Fodor Csaba Artúr (11 éves) 5. lett a MOATSZ Kupa országos ranglista versenyen.

Ezek az eredmények nem jöhettek volna létre a Kispesti Önkormányzat, a MOATSZ, és a Gábor Áron Általános Iskola vezetőjének támogatása nélkül, amiért ezúton is köszönetet mondunk.

Oláh László (Laci bácsi) szakosztályvezető, Kispest SE