HÍREK  2019. augusztus 22.      670
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Újak lettek a vizesblokkok az Eszterlánc bölcsődében

Négy vizesblokk teljes építészeti és gépészeti korszerűsítése zajlott a nyár folyamán az Eszterlánc bölcsődében. Mintegy 25 millió forintot fordított rá az önkormányzat.

 

Újak lettek a vizesblokkok az Eszterlánc bölcsődében
A képre kattintva galéria nyílik. (8 kép)

Az idei intézmény-felújítási program keretében csaknem egy hónapja kezdődött a vizesblokkok korszerűsítése az Eszterlánc bölcsődében. A munka elkészült, mintegy 25 millió forintot fordított rá az önkormányzat – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől, aki Vinczek György alpolgármesterrel, és Kránitz Krisztiánnal, a felújítást koordináló VAMŰSZ igazgatójával tekintette meg az önkormányzati beruházást.

Kránitz Krisztián lapunknak elmondta, a vizesblokkok felújítása során 300 négyzetméternyi előtétfalat építettek gipszkartonból, az összes közművet, vízvezetéket, valamint mintegy 300 négyzetméteren cserélték az oldalfali- és padlóburkolatot is cserélték, 150 négyzetméternyi falat festettek, csaknem ugyanennyi fal- és acélfelületet mázoltak, 8 falikutat szereltek fel, 12 mosdót, 4-4 zuhanytálcát és kádat, 8 WC-csészét és tartályt építettek be, és most fejeződik be a 17 világítóablak cseréje is.