HÍREK  2021. április 14.      1,849
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Búcsú a Közpark igazgatójától

Bán Zoltán 50 évesen hétfőn hunyt el koronavírus-fertőzés következtében. A Közpark igazgatóját saját halottjának tekinti az önkormányzat.

ban-zoli

Az agrármérnök végzettségű Bán Zoltán először 2008–2011 között vezette a Közpark Kispesti Köztisztasági és Közfoglalkoztatási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot, majd 2014-től egészen haláláig ismét ő irányította az önkormányzat tulajdonában lévő kft.-t. Munkáját 2011-ben Dicsérő Oklevéllel ismerte el az önkormányzat.

„Bán Zoli több mint tíz éve az egyik legkedvesebb kollégám. Felfoghatatlan, hogy múlt héten még arra készült, hogy hogyan fogunk majd neki a tavaszi nagytakarításnak, mi lesz a lomtalanítás után, hogy tesszük rendbe a tél elmúltával újra, szokás szerint Kispestet. Ő is mindig ezen agyalt, dolgozott, pedig sokszor sziszifuszi munka volt, de mindene volt Kispest. Az egyik legnagyobb munkabírású, mindig a kerületért dolgozó kollégám, barátom ment el. Elvitte a COVID.  Megdöbbenten, szótlanul állok az elvesztése után. Pótolhatatlan veszteség az egész kerületnek, családnak, a barátoknak, minden városházi kollégának, hogy Bán Zoltán, a Közpark Kft igazgatója ma elhunyt” – írta április 12-i Facebook-posztjában Gajda Péter polgármester.