KÖZLEMÉNYEK  2018. október 18.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Forgalomkorlátozások a Vak Bottyán utcában - november 8-án indulhat a forgalom

Az M3-as metróvonal infrastruktúra rekonstrukciójának keretében a XIX. kerületi Vak Bottyán utcában a P+R parkoló és a Lehel utca közötti szakaszon útburkolat-felújítási munkálatok végzésére kerül sor 2018. október 19-től várhatóan 2018. november 8-ig.

forgalomkorlatozas-vak-bottyan

A Vak Bottyán utca érintett szakaszán teljes útzár lesz érvényben, ennek értelmében nem lehet majd közlekedni egyik irányban sem, valamint az alábbi keresztező mellékutakról szintén nem lehet ráfordulni az érintett útszakaszra:
·        Tompa utca
·         Török utca
·         Hamvas utca
·         Nyári Pál utca
·         Jósika utca

A Vak Bottyán utca a városból kifelé vezető irányba zsákutca lesz, a P+R parkoló bejárata után. A városközpont felé pedig nem lehet egyenesen áthaladni a Lehel utcai csomóponton. A Lehel utcából pedig egyik irányba sem lehet majd behajtani a Vak Bottyán utcába.

A munkálatok ideje alatt türelmüket, megértésüket kérjük és köszönjük!

BKV Zrt. Metró Felújítási Projekt Igazgatóság 

A Budapest XIX. kerületi Vak Bottyán utca burkolatfelújításával kapcsolatban ezúton adjuk ütemezési tájékoztatásunkat, hogy a várhatóan 2018. november 04. dátummal meghatározott befejezési határidő sajnos nem tartható egyéb nem várt tényezők (közműszolgáltatói ügyintézés időigénye, vártnál nagyobb mértékű alépítményi javítások technológiai időszükséglete) miatt.

Annak érdekében, hogy a kopó réteg keresztirányú munkahézag nélkül (megelőzendő az ebből fakadó esetleges plusz hibaforrásokat), egy ütemben készülhessen, az előkészületi munkákra fordítandó időszükséglet tárgyhetet is igénybe veszi.

A kopó réteg kialakítását 2018. november 05 – 07. közötti időszakra tervezzük.

Az érintett útszakasz forgalomnak történő visszaadása legkésőbb 2018. november 08., csütörtök hajnalra várható.

Swietelsky Magyarország Kft.