KÖZLEMÉNYEK  2017. március 20.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Jelen és jövő – Innovatív konferencia pedagógusoknak

A Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskola szervezésében első alkalommal rendezik meg 2017. március 24-én, pénteken a „Jelen és jövő: számítógépek és okos eszközök az iskolában” című konferenciát.

jelen-jovo-logoAz intézmény többéves tapasztalattal rendelkezik a modern technológiával támogatott oktatás területén, több éve indították „tablettel támogatott oktatásukat”, mellyel országos szinten is az elsők között voltak. A 21. századi, innovatív oktatás elterjesztésének támogatása érdekében, kiemelkedő szakmai előadókat hívtak meg, valamint az iskola pedagógusai is megosztják eddigi tapasztalataikat, kialakult jó gyakorlataikat. A konferencia három plenáris nyitóelőadással veszi kezdetét, majd délután öt-öt szakmai műhely (workshop) programjából lehet válogatni. A program szakmai színvonalát az IKT MasterMinds kutatócsoport biztosítja.

A KMO Művelődési Házban megrendezett eseményre több mint 120 pedagógust várnak. A szakmai konferencia megszervezését Kispest Önkormányzata és a Külső-Pesti Tankerület tette lehetővé, így a tankerülethez tartozó három kerület összes pedagógusa meghívást kaphatott a szakmai programra. A meghívott pedagógusok számára az esemény ingyenes, a részvételhez csupán egy regisztrációra volt szükség. A konferenciáról bővebb információ a puskas.kispest.hu oldalon található. 

jelen-jovo01

jelen-jovo02