KÖZLEMÉNYEK  2017. március 13.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Pályára állítunk! – A Gyermekzsivaj Alapítvány pályázata

A Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Gyermekzsivaj Alapítványának a TESCO által kiírt pályázatra („Ön választ - Mi segítünk!”) írt projektjét („Pályára állítunk!”) beválasztották a 3 legjobb közé körzetünkben. Ahhoz, hogy a pályázat nyerjen, a vásárlóknak adott zsetonokkal lehet szavazni. A zsetont kérni kell vásárláskor!

segites-kezek-jo

Az alábbi helyeken lehet szavazni:
- Tesco Budapest Vak Bottyán u. 75. a-c. (XIX. - KÖKI)
- Tesco Budapest Ady Endre u. 42 (XIX.)
- Tesco Budapest Mártírok útja 281. (XX.)
- Tesco Budapest Kossuth Lajos u. 70. (XVIII.)
- Tesco Budapest Kisfaludy u. 70. (XXI.)
- Tesco Budapest Szent László út 115.(XXI.)
- Tesco Budapest II. Rákóczi Ferenc út 191. (XXI)
- Tesco Budapest Pesti út 5–7. (XVII.)

Ha más Tesco-ban vásárolsz, a kapott zsetont leadhatod a XIX. kerület, Táncsics u. 7. alatt, illetve add oda a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum munkatársainak! Kérjük, hogy szavazzatok, illetve buzdítsátok szavazásra ismerőseiteket is!

A „Pályára állítunk" a kispesti hátrányos helyzetű gyermekek megsegítéséért indított projektje a Gyermekzsivaj Alapítványnak (a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum alapítványa). Célunk, hogy a kispesti lakosok és az önkéntesek egymást segítsék. Felújítjuk a Táncsics u. 7. alatt működő játszóházat és annak udvarát, bokrosítunk és fűszernövénykertet telepítünk, fából készült tárolót építünk. Emellett pályaorientációs egyéni és csoportos tanácsadásokat szervezünk 150 kispesti, középiskolás diáknak. A fiatalok a tanácsadás során segítséget kapnak önismeretük elmélyítéséhez, sikeres életpályájuk tervezéséhez és a munkába álláshoz. A játszóház felújításában és a játszóházas programok megvalósításában a fiatalok is részt vesznek önkéntesek és szociális szakemberek segítségével, munkavégzésükről visszajelzést kapnak.

Köszönjük, hogy a szavazással támogatjátok kezdeményezésünket!

a Kispesti Gyermekzsivaj Alapítvány és a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum munkatársai