KÖZLEMÉNYEK  2021. november 09.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezése - Országgyűlési választás 2022. - Meghosszabbított jelentkezési határidő!

A Helyi Választási Iroda vezetője szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezését várja a 2022. évi országgyűlési választás lebonyolításához. A meghosszabbított jelentkezési határidő: 2022. január 30.

Tisztelt Kispesti Lakosok!

Tisztelt Kerületi Választópolgárok!

Magyarország 2022-ben országgyűlési képviselőket választ. A választás sikeres lebonyolításához nélkülözhetetlenek a szavazatszámláló bizottságok. A bizottságok tagjai függetlenek, kizárólag a törvénynek alárendelt személyek. A szavazatszámláló bizottságok elsődleges feladata a választások tisztaságának biztosítása, a pártatlanság érvényesítése, a törvényesség betartása és betartatása. Az eddig működő szavazatszámláló bizottságok megbízatása lejár, a szavazatszámláló bizottsági tagok mandátuma nem hosszabbodik meg automatikusan!

Amennyiben Ön, kedves Választópolgár, állandó lakóhellyel rendelkezik Kispesten, kérem, vállaljon munkát a szavazatszámláló bizottságban.

Várom szíves jelentkezését a választott szavazatszámláló bizottsági tagok közé

2022. január 30.

A jelentkezési lap letölthető itt, vagy átvehető a Polgármesteri Hivatal (1195 Budapest, Városház tér 18-20.) recepcióján.
Érdeklődni lehet a +36-1-3474-668-as telefonszámon.

A jelentkezési lapot munkaidőben a Polgármesteri Hivatal recepciója előtt található, az erre a célra rendszeresített gyűjtőládába kérjük bedobni vagy postai úton eljuttatni (1701 Budapest, Pf. :45)

Várom szíves jelentkezésüket, számítok támogatásukra.
Tegyünk együtt a választások törvényes lebonyolításáért!

dr. Béja Julianna s. k.
jegyző,
a Helyi Választási Iroda vezetője